Jump to content

Senaris

Administrators
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

3 Followers

Recent Profile Visitors

816 profile views
 1. Modificari: a) Adaugat '!token buy/sell/price' all/cantitate -- Comanda ce va permite sa achizitionati/vindeti tokene la ZinGuard direct. Comenzi: - !token buy (Cumperi un token) - !token buy 5 (Cumperi 5 tokene, sau orice cifra introduci dupa buy) - !token buy all (Cumperi toate tokenele disponibile la ZinGuard, calculatia se va face automat dupa cati bani ai disponibili si cati sunt la el) - - La fel se aplica si la !token sell / token sell 5 / token sell all - !token price (aflii pretul unui token de vanzare/cumparare dar si cati are in stoc) Nota: - Botul NU va crea ZinTokens, tokenii disponibili de 'vanzare' sunt 'cumparati' de la alti utilizatori, fie vanduti prin [!token sell] fie taxele aferente. - Pretul este schimbat odata la 10 minute, depinde de cati ZinCoin(s) sunt in circulatie. b) Revocat protectia anti-exploit. c) Marit pretul la 1 level dupa [level 40-50] d) Taxe, in loc sa-ti dea Downgrade in caz ca nu ai suficienti ZinCoin(s), iti va vinde tokenele la ZinGuard la pretul de [!token sell] si asa isi recupereaza ZinCoin(s)ii taxati. - Cei dupa level 50 vor avea taxa de zincoins/zintokens, dar nu si downgrade momentan. e) Modificat [!level buy], acum poti scrie [!level buy all] si vei achizitiona toate levele ce ti le poti permite.
 2. Rezolvat un bug prin care puteai sa-ti dai singur barbut si astfel ti se dublau banii.
 3. [Bugfixes] Comanda !balance va afisa corect de acum inainte cati bani ai: Comanda [!vip buy si !vip add] vor adauga corespunzator zilele de VIP de acum inainte. - Era o greseala de a mea prin care hmm sa zicem ca adaugam zile in plus de la data in care s-a luat prima data premium, practic daca ai fi luat premium pe 01.01.2020 si pe 01.02.2020 ai fi extins pe inca 28 de zile, el calcula de pe 01.01.2020 28 de zile, unde practic premium iti expira pe 28.01.2020 ... Ma rog, am rezolvat-o . Comanda [!cc] va crea corespunzator canalul de acum inainte. - Pe TS.YOUTUBERS.RO daca dadeai [!cc vasilica] iti crea canalul intitulat: !cc vasilica (practic o problema de la mine ca nu eliminam acel !cc din nume), acum s-a rezolvat. Known bugs: - Stiu ca este o problema daca botul este pus pe offline o perioada de timp, nu mai calculeaza corespunzator taxele.. Voi avea in vedere sa gasesc inainte de toate problema, nu am suficiente informatii.
 4. Mici calculatii pe aici pe colo. Pe pagina de profil a utilizatorului, acum nu vor mai fi doar secundele cat timp a fost online ci direct perioada in zile si ore. Before: After: ----------- Tot pe pagina de profil, in tabul "Istoric Canale" va fi precizata activitatea pe canale, alaturi de timp, vizite, prima intrare si iesire.
 5. [Adaugari] Acum putem sa configuram 'protectiile' pe grupe. Comenzi adaugate: - !admin groupset GroupID allowvpn (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu folosirea vpn-ului] - !admin groupset GroupId allowmove (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu mutarea de pe un canal pe altul fara restrictii) - !admin groupset GroupId allowkick (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu kick-urile/banurile altor persoane in masa fara sa fie sanctionat) - !admin groupset GroupId allowdelete (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu stergerea/editarea canalelor in masa) Implementat la cererea lui Samuel de pe TS.ECILA.RO
 6. Si inca o chestie amuzanta referitor la filtrele '''enix'''. TS.LEAGUECS.RO > ENIX TS.ECILA.RO > ENIX [filtrat] TS.TERRAGAMES.RO > ENIX TS.AIMERSTYLE.RO > ENIX [filtrat] "Filtrat in toata reteaua enix"... aparent nu exista un server central de filtre via iptables, mergeti pe fiecare shell in parte.
 7. Aparent am gasit limitarea, omul si-a permis sa scoata uarmtaorea permisie de la Guest Server Query si Guest b_serverquery_login b_virtualserver_notify_register si aparent a blocat toate VPN-urile din M247 pe Romania, ne-am mutat pe china.. ca de ce nu. Confirmare
 8. Se pare ca lucrurile continua, dar la un alt nivel. 1. De data asta nu mi s-a scos accesul pe identitate, dar mi-a scos accesul de login via serverquery TS.ECILA.RO http://zinguard.net/server/5e2f0472b27f9206944d5f96/logs TS.AIMERSTYLE.RO http://zinguard.net/server/5db1df66b27f927b3c7411a9/logs ---- Confirmarea mea ca a fost deve este simpla. a) Mi s-a scos username-ul de serverquery de pe toate serverele in acelasi timp [vezi ora] b) Confirmare de la SAMUEL [TS.ECILA.RO]
 9. Problema pare sa se fi rezolvat. - Cu toate ca încă am filtru pe ip-uri, însă nu si cele noi. Totul perfect momentan.
 10. Poza precizata: > https://prnt.sc/smtijz de catre domnu' Gasit sursa pe net: https://github.com/Murgeye/teamspeak3-python-bot/ https://github.com/Murgeye/teamspeak3-python-bot/blob/master/Bot.py https://github.com/Murgeye/teamspeak3-python-api/blob/12e686ba1290e9045b4b9657f555728a550e133c/Events.py --- Hai ca dau si eu ceva cu ZinGuard minor. Programatori domne, pentru Enix Guard v1.2 puteti sa ma contactati, promit ca pun la dispozitie o versiune free ce o puteti instala unde vreti voi, copy/paste dupa ce au facut ei.
 11. 19. PublicSystem - Descriere: Se va ocupa de creare/stergere canalelor de tip PUBLIC, exemplu: Daca sunt 5 canale de tip 'PUBLIC', cand acestea sunt ocupate se va mai crea unul, si inca unul.. Cand acestea se golesc dupa un anumit timp le sterge automat. Totodata acestea vor fi parolate automat si vor avea parte de acelasi tratament ca cele temporare. Comenzi adaugate: - !admin publicsystem enable (activeaza/dezactiveaza sistemul) - !admin publlicsystem setroot {chanid} (configureaza canalul {chanid} ca fiind locatia unde se vor crea/sterge canalele de tip public) - !admin publicsystem minchans {nrChans} (va pastra intr-un mod constant cel putin {nrChans} canale in sectiunea aleasa prin comanda setroot) Exemplu: Nota: de completat acest post cand sunt mai odihnit.
 12. 18. RankSystem - Descriere: Inainte RankSystem-ul se ocupa sa adauge Trusted/TrustedDND si Level pe anumite criterii fixe, acum am permis sa fie mai extensiv. Comenzi adaugate: - !admin ranksystem enable (Activeaza/Dezactiveaza sistemul) - !admin ranksystem setrank 123 (Seteaza 123 ca fiind grupa tip Trusted, ce va fi acordata pe anumite criterii) - !admin ranksystem setdndrank 123 (Seteaza 123 ca fiind grupa tip Trusted DND, ce va fi acordat pe criterii TRUSTED insa doar daca utilizatorul solicita acest rank prin !client dnd) > Comanda !admin setdndrank a fost inlocuita cu aceasta. - !admin ranksystem autogive 7200 (Va adauga Trusted dupa un minim de 7200 secunde, se accepta orice valoare.) - !admin ranksystem autotake (Activeaza/Dezactivarea eliminarea automata a gradului Trusted daca cel ce-l are nu mai indeplineste conditiile necesare) Nota: de completat acest post cand sunt mai odihnit.
 13. 17. VIP System - Descriere: Posibilitate de activa/configura un sistem ce va adauga/sterge un anumit grad de tip VIP. Exemplu: - Daca achizitionez VIP pentru 28 de zile, in 28 de zile mi se va sterge gradul. - Daca mi se aloca gradul pentru 10 zile prin [!vip add], acesta imi va fi sters dupa 10 zile. Configurare: - !admin vipsystem toggle (Activeaza/Dezactiveaza sistemul) - !admin vipsystem setrank groupid (Seteaza GroupID ca fiind premium) - !admin vipsystem setprice zincoinPrice (Seteaza pretul unei luni de PREMIUM, pretul este in ZinTokens) - !vip add UniqueID nrZile (Adauga VIP lu UniqueID pentru nrZile zile.) / Exemplu: !vip add uniqueid 28 Nota: de completat acest post.
×
×
 • Create New...