Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Salutare, Acesta este un topic de informare pentru cei ce sunt interesați sa aibă ZinGuard pe serverul lor. ------------------- Cat costa? - Pretul este de 15 EUR / luna cu o taxa de instalare de 2 EUR. [Pretul variaza depinde de ce mai adaug/sterg din el.] - Gratuit daca serverul TeamSpeak3 este gazduit in reteaua Krond.org Justificare pret, ce primesc in banii astia? 1. Host-ul www.zinguard.net unde iti poti verifica datele/statisticile despre server/clienti, mai multe vezi pe https://www.zinguard.net (click pe un server si vezi ce informatii sunt disponibile) 2. Baza de date ce poate ajunge destul de mare, istoric per identitati,canale,nickname-uri, descrieri, contorizare per ore/secunde, achievements, semnaturi etc.. 2.1 Trebuie luat in calcul ca baza de date este gazduita in mai multe locatii, sa pastrezi istoricul fiecarei persoane este vital. 3. Toate functiile de aici (este mult de citit, dar sunt.. multe lucruri ce le poate face): 4. Toate comenziile: 5. Botul totodata trebuie gazduit undeva, asadar.. Host pentru ZinGuard, la unele 'companii de 'hosting' tind sa blocheze anumite IP-uri dupa propriul chef, asadar un VPN este necesar pentru functionalitate [alte costuri] 6. AntiVPN-ul este un modul costisitor, nu EU imi dau seama ce IP este sau nu este proxy/vpn, ci apelez la diferite servicii ce ofera aceste informatii contracost. 7. Suport din partea mea, in cazul in care vrei o chestie noua pentru ZinGuard, putem discuta despre implementarea lui. Eventual si ceva exclusivist doar pentru serverul tau, in cazu asta va fi contracost. Comparativ cu un alt 'bot de pe net', sa zicem.. RankSystem ce mi-a copiat ideea (trusted-ul in ZinGuard este implementat din 2014, ranksystem a aparut in 2016] Daca vrei ranksystem (care e "free"), ai nevoie de urmatoarele: 1. Host unde sa ti site-ul pentru statistici, unde te poate costa intre 5-10 EUR/luna. Vrei alt tip de bot, gen SinusBot? (care e "free") 1. VPS unde sa ti botul, avand in vedere ca ruleaza un client TeamSpeak3 nu te poti uita la sub 5-20 EUR, intradevar in cazu asta poti avea 2-3 boti sau mai multi. 2. Intervine ideea, are functiile ce le are ZinGuard? Nu, trebuie sa cauti scripturi sau sa creezi pentru asa ceva. Dar nu cred ca vor fi facute la fel de bine, altfel tot ce are zinguard ar fi pe tot netul, nu crezi? Practic cand inchiriezi ZinGuard, primesti botul + un programator (eu) personal ce-l poate face mai bun dupa sugestiile/preferintele tale. -------------------- Bun bun, sa zicem ca m-ai convins.. Cum comand? - Sunt in colaborare cu krond.org, sa nu mai fac eu un sistem de plati/facturi.. - Click aici: https://www.krond.org/cart.php?a=add&pid=67&carttpl=cart
 4. 20. Semnatura sau banner generat automat. Pentru cei ce folosesc forumul intr-un mod regulat si doresc sa-si afisieze informatiile de pe 'TeamSpeak3' pe forum, am adaugat urmatoarele: Vrei si tu una? 1. Intra pe www.zinguard.net 2. Selecteaza serverul din care faci parte. 3. Apasa pe 'Server Users' (in stanga) 4. Cauta-ti numele/identitatea. 5. Click pe profilul tau 6. Apasa pe tabul 'Forum' si acolo ai imaginile generate. Prea complicat? 1. Intra pe teamspeak-ul dorit 2. Scrie-i in privatul botului 'ZinGuard': !info 3. Click pe linkul oferit 4. Apasa pe tabul 'Forum' si acolo ai imaginile generate.
 5. In acest update am modificat structura *interna* a website-ului www.zinguard.net - Cu ocazia asta elimin frustrarea folosirii website-ului, ce intradevar nu a fost gandit pentru atatea informatii ce inmagazineaza zinguardul. Schimbari: - Pagina 'server users' acum se incarca instant. - Pagina de profil a unui utilizator acum se incarca instant, insa datele mai complicate precum logurile dureaza in background cateva secunde pana se face load-up. - Adaugare semnatura, se gaseste in tabul 'Forum' ----------- Daca vreti propria voastra semnatura pentru forum, puteti face rost de ea astfel: 1. https://www.zinguard.net/ 2. Click pe TS.INDUNGI.RO (sau pe serverul ce va intereseaza) 3. In tabelul aferent, cautati-va numele/identitatea in casuta 'search'. 4. Click pe nickname-ul dorit. 5. Dupa ce se incarca pagina de profil, click pe tabul 'Forum' si acolo aveti semnaturile disponibile. 6. Click dreapta pe imagine, open in a new tab, copiati linkul si puneti-l unde doriti voi, fie in semnatura sau in alte locatii.. se va actualiza automat conform datelor existente.
 6. Adaugat o protectie noua. Anti - NoMove - NoMove este plugin pentru TeamSpeak3 ce te va muta automat pe canalul de pe care ai fost mutat de cineva la nici macar 1 secunda, mie personal mi se pare putin cam iritant ca atunci cand vrei sa vorbesti cu cineva sa-l muti, subit sa-l vezi cum se muta la loc la milisecunda. Activare - Se activeaza prin !admin antinomove
 7. Modificat !token buy (token sell ramane intact) - Cel ce incearca sa cumpere un token are nevoie de cel putin 250hr conectate pe serverul de TeamSpeak3. Modificat !transfer - Pentru transfer de coins, tu si destinatarul aveti nevoie de un minimum de 50hr conectate pe serverul de TeamSpeak3. - Pentru transfer de tokens, tu si destinatarul aveti nevoie de un minimum de 100hr conectate pe serverul de TeamSpeak3. Modificat !vip buy - Pentru a achizitiona o luna de VIP, ai nevoie de un minimum de 250hr conectate pe serverul de TeamSpeak3.
 8. Modificari: a) Adaugat '!token buy/sell/price' all/cantitate -- Comanda ce va permite sa achizitionati/vindeti tokene la ZinGuard direct. Comenzi: - !token buy (Cumperi un token) - !token buy 5 (Cumperi 5 tokene, sau orice cifra introduci dupa buy) - !token buy all (Cumperi toate tokenele disponibile la ZinGuard, calculatia se va face automat dupa cati bani ai disponibili si cati sunt la el) - - La fel se aplica si la !token sell / token sell 5 / token sell all - !token price (aflii pretul unui token de vanzare/cumparare dar si cati are in stoc) Nota: - Botul NU va crea ZinTokens, tokenii disponibili de 'vanzare' sunt 'cumparati' de la alti utilizatori, fie vanduti prin [!token sell] fie taxele aferente. - Pretul este schimbat odata la 10 minute, depinde de cati ZinCoin(s) sunt in circulatie. b) Revocat protectia anti-exploit. c) Marit pretul la 1 level dupa [level 40-50] d) Taxe, in loc sa-ti dea Downgrade in caz ca nu ai suficienti ZinCoin(s), iti va vinde tokenele la ZinGuard la pretul de [!token sell] si asa isi recupereaza ZinCoin(s)ii taxati. - Cei dupa level 50 vor avea taxa de zincoins/zintokens, dar nu si downgrade momentan. e) Modificat [!level buy], acum poti scrie [!level buy all] si vei achizitiona toate levele ce ti le poti permite.
 9. Rezolvat un bug prin care puteai sa-ti dai singur barbut si astfel ti se dublau banii.
 10. we have a big problems in csbd bot? can you please help you us ?
 11. why the bot not give me my rank level, i still show level 25 !! but i purchased level 40

   

  Quote

  <18:11:49> "CSBD Guard": [OK] [Level] In acest moment ai ZinLevel 40, si o limita in portofel maxim de 200,000.0 ZinCoin(s) [dupa limita iti voi da levelup automat].

   

  Quote

  <18:13:42> "CSBD Guard": [OK] [Level] Pretul pentru avansarea de la ZinLevel 40 la ZinLevel 41 este de 80,000.0 ZinCoin(s) si 5 ZinToken(s)

   

  Any help please ts.csblackdevil. !!

 12. [Bugfixes] Comanda !balance va afisa corect de acum inainte cati bani ai: Comanda [!vip buy si !vip add] vor adauga corespunzator zilele de VIP de acum inainte. - Era o greseala de a mea prin care hmm sa zicem ca adaugam zile in plus de la data in care s-a luat prima data premium, practic daca ai fi luat premium pe 01.01.2020 si pe 01.02.2020 ai fi extins pe inca 28 de zile, el calcula de pe 01.01.2020 28 de zile, unde practic premium iti expira pe 28.01.2020 ... Ma rog, am rezolvat-o . Comanda [!cc] va crea corespunzator canalul de acum inainte. - Pe TS.YOUTUBERS.RO daca dadeai [!cc vasilica] iti crea canalul intitulat: !cc vasilica (practic o problema de la mine ca nu eliminam acel !cc din nume), acum s-a rezolvat. Known bugs: - Stiu ca este o problema daca botul este pus pe offline o perioada de timp, nu mai calculeaza corespunzator taxele.. Voi avea in vedere sa gasesc inainte de toate problema, nu am suficiente informatii.
 13. Mici calculatii pe aici pe colo. Pe pagina de profil a utilizatorului, acum nu vor mai fi doar secundele cat timp a fost online ci direct perioada in zile si ore. Before: After: ----------- Tot pe pagina de profil, in tabul "Istoric Canale" va fi precizata activitatea pe canale, alaturi de timp, vizite, prima intrare si iesire.
 14. [Adaugari] Acum putem sa configuram 'protectiile' pe grupe. Comenzi adaugate: - !admin groupset GroupID allowvpn (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu folosirea vpn-ului] - !admin groupset GroupId allowmove (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu mutarea de pe un canal pe altul fara restrictii) - !admin groupset GroupId allowkick (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu kick-urile/banurile altor persoane in masa fara sa fie sanctionat) - !admin groupset GroupId allowdelete (Daca dorim ca grupul precizat sa ii se permita/sau nu stergerea/editarea canalelor in masa) Implementat la cererea lui Samuel de pe TS.ECILA.RO
 15. Si inca o chestie amuzanta referitor la filtrele '''enix'''. TS.LEAGUECS.RO > ENIX TS.ECILA.RO > ENIX [filtrat] TS.TERRAGAMES.RO > ENIX TS.AIMERSTYLE.RO > ENIX [filtrat] "Filtrat in toata reteaua enix"... aparent nu exista un server central de filtre via iptables, mergeti pe fiecare shell in parte.
 16. Aparent am gasit limitarea, omul si-a permis sa scoata uarmtaorea permisie de la Guest Server Query si Guest b_serverquery_login b_virtualserver_notify_register si aparent a blocat toate VPN-urile din M247 pe Romania, ne-am mutat pe china.. ca de ce nu. Confirmare
 17. Se pare ca lucrurile continua, dar la un alt nivel. 1. De data asta nu mi s-a scos accesul pe identitate, dar mi-a scos accesul de login via serverquery TS.ECILA.RO http://zinguard.net/server/5e2f0472b27f9206944d5f96/logs TS.AIMERSTYLE.RO http://zinguard.net/server/5db1df66b27f927b3c7411a9/logs ---- Confirmarea mea ca a fost deve este simpla. a) Mi s-a scos username-ul de serverquery de pe toate serverele in acelasi timp [vezi ora] b) Confirmare de la SAMUEL [TS.ECILA.RO]
 18. Problema pare sa se fi rezolvat. - Cu toate ca încă am filtru pe ip-uri, însă nu si cele noi. Totul perfect momentan.
 19. Poza precizata: > https://prnt.sc/smtijz de catre domnu' Gasit sursa pe net: https://github.com/Murgeye/teamspeak3-python-bot/ https://github.com/Murgeye/teamspeak3-python-bot/blob/master/Bot.py https://github.com/Murgeye/teamspeak3-python-api/blob/12e686ba1290e9045b4b9657f555728a550e133c/Events.py --- Hai ca dau si eu ceva cu ZinGuard minor. Programatori domne, pentru Enix Guard v1.2 puteti sa ma contactati, promit ca pun la dispozitie o versiune free ce o puteti instala unde vreti voi, copy/paste dupa ce au facut ei.
 20. 19. PublicSystem - Descriere: Se va ocupa de creare/stergere canalelor de tip PUBLIC, exemplu: Daca sunt 5 canale de tip 'PUBLIC', cand acestea sunt ocupate se va mai crea unul, si inca unul.. Cand acestea se golesc dupa un anumit timp le sterge automat. Totodata acestea vor fi parolate automat si vor avea parte de acelasi tratament ca cele temporare. Comenzi adaugate: - !admin publicsystem enable (activeaza/dezactiveaza sistemul) - !admin publlicsystem setroot {chanid} (configureaza canalul {chanid} ca fiind locatia unde se vor crea/sterge canalele de tip public) - !admin publicsystem minchans {nrChans} (va pastra intr-un mod constant cel putin {nrChans} canale in sectiunea aleasa prin comanda setroot) Exemplu: Nota: de completat acest post cand sunt mai odihnit.
 21. 18. RankSystem - Descriere: Inainte RankSystem-ul se ocupa sa adauge Trusted/TrustedDND si Level pe anumite criterii fixe, acum am permis sa fie mai extensiv. Comenzi adaugate: - !admin ranksystem enable (Activeaza/Dezactiveaza sistemul) - !admin ranksystem setrank 123 (Seteaza 123 ca fiind grupa tip Trusted, ce va fi acordata pe anumite criterii) - !admin ranksystem setdndrank 123 (Seteaza 123 ca fiind grupa tip Trusted DND, ce va fi acordat pe criterii TRUSTED insa doar daca utilizatorul solicita acest rank prin !client dnd) > Comanda !admin setdndrank a fost inlocuita cu aceasta. - !admin ranksystem autogive 7200 (Va adauga Trusted dupa un minim de 7200 secunde, se accepta orice valoare.) - !admin ranksystem autotake (Activeaza/Dezactivarea eliminarea automata a gradului Trusted daca cel ce-l are nu mai indeplineste conditiile necesare)
 22. 17. VIP System - Descriere: Posibilitate de activa/configura un sistem ce va adauga/sterge un anumit grad de tip VIP. Exemplu: - Daca achizitionez VIP pentru 28 de zile, in 28 de zile mi se va sterge gradul. - Daca mi se aloca gradul pentru 10 zile prin [!vip add], acesta imi va fi sters dupa 10 zile. Configurare: - !admin vipsystem toggle (Activeaza/Dezactiveaza sistemul) - !admin vipsystem setrank groupid (Seteaza GroupID ca fiind premium) - !admin vipsystem setprice zincoinPrice (Seteaza pretul unei luni de PREMIUM, pretul este in ZinTokens) - !vip add UniqueID nrZile (Adauga VIP lu UniqueID pentru nrZile zile.) / Exemplu: !vip add uniqueid 28 Nota: de completat acest post.
 23. [Adaugari] New System: VipSystem - Descriere: Posibilitate de activa/configura un sistem ce va adauga/sterge un anumit grad de tip VIP. Comenzi adaugate: - !admin vipsystem toggle (Activeaza/Dezactiveaza sistemul) - !admin vipsystem setrank groupid (Seteaza GroupID ca fiind premium) - !admin vipsystem setprice zincoinPrice (Seteaza pretul unei luni de PREMIUM, pretul este in ZinTokens) - !vip add UniqueID nrZile (Adauga VIP lu UniqueID pentru nrZile zile.) / Exemplu: !vip add uniqueid 28 Updated system: RankSystem - Descriere: Inainte RankSystem-ul se ocupa sa adauge Trusted/TrustedDND si Level pe anumite criterii fixe, acum am permis sa fie mai extensiv. Comenzi adaugate: - !admin ranksystem enable (Activeaza/Dezactiveaza sistemul) - !admin ranksystem setrank 123 (Seteaza 123 ca fiind grupa tip Trusted, ce va fi acordata pe anumite criterii) - !admin ranksystem setdndrank 123 (Seteaza 123 ca fiind grupa tip Trusted DND, ce va fi acordat pe criterii TRUSTED insa doar daca utilizatorul solicita acest rank prin !client dnd) > Comanda !admin setdndrank a fost inlocuita cu aceasta. - !admin ranksystem autogive 7200 (Va adauga Trusted dupa un minim de 7200 secunde, se accepta orice valoare.) - !admin ranksystem autotake (Activeaza/Dezactivarea eliminarea automata a gradului Trusted daca cel ce-l are nu mai indeplineste conditiile necesare) Fixuri: - Rezolvat problema cu !barbut ce-ti permitea sa-ti dublezi banii - Rezolvat problema [temporar] de conectivitate la serverele Enix cu ajutorul nordvpn.com - Rezolvat problema prin care nu crea corespunzator canalele in cazul in care cel ce solicita se afla in grupul PREMIUM - Marit sansa de HappyHour, intre 00:00 - 07:00 marit sansa de Token. Nota: - Cei ce au deja sistemul de adaugare/eliminare level si/sau trusted, rog sa scrieti !admin ranksystem enable
 24. Se pare ca am inteles ca deve spune ca ZinGuard este filtrat in ""Voxility si EnixServers""... surpriza, ts.aimerstyle.ro este gazduit de catre TNI [Voxility] si aparent nu am nici un fel de probleme. Alt lucru interesant. suport.enixservers.ro este ts-ul de 'suport tehnic' al enixservers.ro, corect? suport.tni.ro este ts-ul de 'suport tehnic' al tni.ro, corect? siii.... EnixServers este practic o asa zisa societate ce este complet gazduita de catre TNI, practic sunt niste baieti ce au cumparat un dedicat de la TNI si au zis sa faca si ei o mica afacere. Asadar, de as fi fost filtrat in TNI sau VOXILITY nici macar nu ajungea pingul meu in Enix, nici daca ma rugam la stele. Surpriza, tni-ul n-are nici o problema cu ZinGuard... asta inseamna ca nici Voxility.. ce surpriza! Woah dar senaris, este un ping.. poate o avea ICMP-ul dezactivat? Ia sa vedem un tracert, practic este o unealta ce face o lista pe unde trece pingul pana la destinatie. SUPORT.TNI.RO >> Aparent trec de voxility fara nici o problema.. uh. SUPORT.ENIXSERVERS.RO >> Oh dar ce se intampla, trec usor de VOXILITY dar si TNI... oare ce se intampla dupa? Hai sa incercam mai departe, incercam? >> Oh nu.. imi merge perfect voxility 😕
 25. Am discutat cu TS.ECILA.RO si TS.PRO-GAMERS.RO si mi s-a scos banul + re-adaugat accesul botului.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...